Faciliteter

Faciliteter på Dronningegården

Fælles reception - vi tager imod dine gæster og sørger for, at de bliver vist til rette. I receptionsarealet har du ligeledes adgang til kopimaskine, frankeringsmaskine samt andre kontormaskiner.

 

Mødelokaler - Dronningegården råder over to veludstyrede mødelokaler med whiteboard tavle, flipover og projektor. Mødelokalerne er altid klar til brug og reserveres på online kalender.

 

Selvbetjeningskøkken med spiseplads - her kan du hente kaffe, kaffespecialiteter, te, kakao, kildevand og sodavand.

 

Gårdhaven - her kan du nyde kaffen og frokosten i det fri.

 

Internet forbindelse - som lejer oprettes du på vores netværk, hvor der er adgang i hele huset. Der er naturligvis også mulighed for at få en kabelforbindelse. Hastigheden er 50/50mb på en fiberforbindelse.

 

Rengøring - fællesarealerne bliver rengjort løbende, så de altid er indbydende. Ønsker du rengøring på dit eget kontor kan dette bestilles i receptionen.

 

Parkering - der kan udstedes permanent parkeringstilladelse til dig, så du har mulighed for at parkere udenfor ejendommen. Der kan også udstedes permanet gæste-parkeringstilladelse.

 

Kunst - fællesarealerne er udsmykket med malerier, sten- og vandkunst. Der er desuden forskellige kunstnere der løbende udstiller deres værker.

 

Alt under et tag

En af de helt store fordele ved Dronningegården er, at ALT er samlet på ét sted. Vi tilbyder postservice foruden kantine, mødelokaler, konferencefaciliteter, trådløst netværk samt fælles reception, hvor vi tager imod dine gæster.

 

Dronningegårdens attraktive fællesskab med nyhedsmails, morgenmøder, fællesfrokost, julefrokoster mm giver lejerne mulighed for at bruge hinanden og udvide netværket.

 

 

Dronningensgade 23 - 5000 Odense C - Tlf. 63 13 39 00 - adm@dronningegaarden.dk - Copyright © Layout HR-Design